ПОБАРАЈ ПОНУДА ЗА ТОРТА


КружнаПравоаголнаДруго


ЛичноДостава

10-15 часот16-19 часот

По Вашето барање нашиот тим ќе ви испрати понуда на емаил, доколку ја прифаќате ве молиме да ја потврдите на истиот. Со понудата ќе добиете и инструкции за плаќање и понатамошно процесирање на нарачката.

Одговараме во рок од 24ч од испраќање на барањето.

Updating…
  • Нема производи во кошничката.