Love is like Macarons

680.00ден

Оригинален подарок, кутија полна макаронси со совршените парови 🙂

Кутија со 10 макаронси, од кои 5  макаронси со рачно насликани парови, а 5 стандардни макаронси без дополнителна декорација.

Може да Ви се допадне и...

Updating…
  • Нема производи во кошничката.